Wie zijn wij?

Wij zijn Suzan & Kim, enthousiaste ondernemers en trainers van Boost & Borg Teamontwikkeling.

Binnen diverse werkvelden in de gezondheidszorg hebben wij een brede ervaring opgebouwd gedurende de afgelopen 25 jaar. Het jaar 2017-2018 stond voor ons in het teken van het verandertraject binnen de organisatie waar wij op dat moment werkten. Hierbij hebben wij als verbinder en trainer/facilitatior gefunctioneerd voor zowel werkvloer als management.

Vele trends hebben wij voorbij zien komen, die het nodige bij medewerkers teweeg hebben gebracht. Denk hierbij aan zelf-organiserende teams, verandertrajecten en het meer doen met minder. Deze trends zorgen voor oplopende werkdruk, individualistischer werken, toenemend ziekteverzuim of burn-out klachten.

Zelf hebben wij regelmatig ervaren dat enkel het volgen van losse trainingen zelden leiden tot veranderingen op lange termijn.

Voor ons reden actief aan de slag te gaan met het ontwikkelen van een TRAJECT op het gebied van teamontwikkeling met, naast een stevige basis tijdens de BOOST-fase, expliciete aandacht voor BORGING.

Onze passie is bewustwording van mensen vergroten, inzicht geven en inspireren, waardoor persoonlijke groei en teamontwikkeling in gang wordt gezet.

© 2018 Boost & Borg

ontwerp Pepijn Ummenthun

KvK nummer: 72987391

BTW nr: NL859310085B01

Boost en Borg Teamontwikkeling Gevestigd in Limburg

contact@boostenborg.nl

Privacyverklaring

  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon